Martin-Pannekoek-logo-website.png

Over ons

IMG-20230220-WA0050.jpg
Over Martin Pannekoek

Ons verhaal

Welkom bij Martin Pannekoek, een bedrijf gespecialiseerd in graaf-, straat-, sloop- en rioleringswerken. Wij zijn een toegewijd team van professionals met jarenlange ervaring in de branche.

We zijn er trots op dat we een breed scala aan diensten aanbieden, waaronder graafwerkzaamheden, straatwerk, sloopwerkzaamheden en rioleringswerken. Ons team van experts beschikt over de nodige kennis, ervaring en apparatuur om elke opdracht tot een goed einde te brengen, van kleine tot grote projecten.

Bij Martin Pannekoek begrijpen we dat het leveren van kwaliteit en betrouwbaarheid essentieel is voor het opbouwen van langdurige relaties met onze klanten. Daarom werken we nauw samen met onze klanten om ervoor te zorgen dat hun wensen en behoeften worden begrepen en dat we hun verwachtingen overtreffen.

We zijn ook toegewijd aan het leveren van onze diensten tegen een betaalbare prijs en met minimale overlast voor onze klanten. Dit betekent dat we altijd op tijd en binnen het budget leveren, terwijl we ervoor zorgen dat de werkplek netjes en opgeruimd blijft.

Bij Martin Pannekoek streven we er voortdurend naar om onze diensten te verbeteren en onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden. Neem contact met ons op om te ontdekken hoe we u kunnen helpen bij uw volgende project.

IMG-20230220-WA0026.jpg
Sinds 1994

Martin Pannekoek: meer dan 25 jaar toonaangevend in graaf- en sloopwerken

Martin Pannekoek is een bedrijf dat al sinds 1994 actief is in de graaf- en sloopsector. In de afgelopen 25 jaar hebben we ons ontwikkeld tot een toonaangevende speler in de regio, dankzij onze toewijding aan kwaliteit, betrouwbaarheid en klantenservice.

Onze reis begon in 1994. Sindsdien hebben we ons bedrijf gestaag uitgebreid en onze diensten uitgebreid om aan de behoeften van onze klanten te voldoen.

Door de jaren heen hebben we gewerkt aan talloze projecten, van kleine klussen tot grote bouwprojecten, en hebben we een uitstekende reputatie opgebouwd in de branche. Ons team van experts beschikt over de juiste kennis, ervaring en apparatuur om elke opdracht tot een goed einde te brengen.

Hoewel we trots zijn op onze prestaties tot nu toe, blijven we ons richten op de toekomst en werken we voortdurend aan het verbeteren van onze diensten. We blijven ons inzetten voor kwaliteit, betrouwbaarheid en klantenservice en streven ernaar om onze klanten altijd tevreden te stellen.

Als u op zoek bent naar een betrouwbare partner voor uw graaf- en sloopwerkzaamheden, neem dan contact op met Martin Pannekoek en ontdek wat we voor u kunnen betekenen.